Najnovšie recenzie zo sekcie Keto diéty
Je veľmi chutný.
Rychlo pripravene, nemusim ratat calorie. Vacsina produktov mi chutila
- rýchla príprava jedál
- centimetre idú dole rýchlo
- keď máte otázky poradkyne vám poradia
- máte pocit, že v tom nie ste sama
- syrová polievka nie je pre mňa, ale niekomu možno chutí
Keď chce niekto schudnúť, môžem len odporučiť, príprava jedál je jednoduchá, dajú sa zjesť všetky. Prekvapila ma chuť kaše, ktorá je príliš sladká, ale už som si zvykla. Syrová polievka mi nechutí vôbec, ale zeleninová je super. Na facebooku je kopec receptov, ako polievky a kaše pretvoriť do iných receptov.
- Viem, čo kupujem, takže všetko OK.
- Balenie by mohlo mať nejaký iný spôsob zatvárania.
tento kokteil je topka
- Ideálny produkt na zredukovanie nadváhy
- Rýchlo pripravené jedlo, ktoré aj zasýti a nemá veľa kalórií.
- Chutneeee
flexibilné reagovanie na objednávku, úsporné balenie pri dodaní tovaru, čo mi vyhovuje
- Dosť sladké
- Je dosť sladký, mohlo by byť menej
Zo širokej ponuky Keto diét som si vybrala KetoMix. Cena mi vyhovuje. Kvalita je výborná.
Moja spokojnosť s čistotou a precízne baleným tovarom. Chuť produktov mi vyhovuje.
Od začiatku môjho stravovania sa KetoMix diétou ubehli tri dni mám dolu 3 kg asi vody. Hlad nepociťujem a teším sa na úbytky cm a tuku z môjho tela.
Nieje zatiaľ nič čo by mi na KetoMix nevyhovovalo.
Moje rozhodnutie pre tento typ diéty neľutujem a vrelo ju odporúčam aj ďalším dievčatám, ktoré sa práve rozhodujú.
Som stim spokojná chuti mi
Zatiaľ spokojná. Produkt mám krátko, takže neviem zhodnotiť účinky. Čo sa týka chuti, veľmi chutný výrobok. Ja som si objednala vanilku a pistáciu.
- Dobrá chuť
- Rýchla priprava
Zasyti
Produkty naozaj fungujú, už to aj vidím
Všetko je super až na tento nový koktail novej generácie. Ten starší pred tým bol super. Hustý výborný zarábal sa 300ml. Tento nový je voda. 250ml vody. Som sklamaná. Tešila som sa, už mám tretí no tento prvý x. Keď si budem objednávať další , dúfam že máte ešte tie pred tým. Inak všetko super. Dakujem
- moc dobrý
- na jaro/léto ideál
- svěží
Je super,veľká spokojnosť.Odporúcam.
Zobrazujem 101 - 120 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Ďalšie »