Najnovšie recenzie zo sekcie Keto diéty
môžem len doporučiť
Este som len na začiatku. Po piatich dňoch ešte neviem posúdiť
Kedze ja vobec nie som ma sladke, tak som palacinky ani nevyskúšala. Ale napr omeletu a polievka a chora Shake su uzasne.
Diétu som už brala, bola som s výsledkom veľmi spokojná, preto som sa k tomu vrátila. Režim stravovania mi veľmi vyhovuje, objedná som si veci, ktoré mi chutili, takže sa na to veľmi teším.
Ľahká príprava,výborná chuť
Prodietix 2. fáza Diéta "M" na 6 týždňov - 2. fáza 56 porcí 2440 g
Svetlana
Pridané: 30. augusta 2021
(naposledy upravené 30. augusta 2021)
Zakúpený v Prodietix s.r.o.
Tovar prišiel rýchlo,no neboli dodané všetky produkty. Po mailovej komunikácií by mal byť tovar dodaný dodatočne. Produkty odporúčam, sú veľmi chutné.
- Chutne jedla
- Úbytok hmotnosti
Chutnè kvalitnè
- Dosud jsem výrobek neobdrzela, nemohu zatím hodnotit.
- Mám odporúčanie, aj výsledok od niekoho, komu vaša diéta pomohla.
- Zatiaľ som ju nezačala užívať.
- Rýchla príprava.
- Rychla príprava koktejlu
- Lahká príprava koktejlu
- som spokojna zatial zo všetkym tovarom
- malo slanych produktov na ranajky
- som spokojna odporučam
Výborný kokteil
- Este som len 16.8.začala s program.M 9 tyždnov ...Cieľ je pre mna jasný shudnúť a zapreť sa v hlave
- Je super ze sa jedna o praskovu formu jedal
- Moznost kombinacie a doplnania normalnymi potravinami, cize sa neprejete len praskov, co po case prestane chutit kazdemu
- Na stranke maju kopec vybirnych a chutnych receptov na pripravu priloh k jedlam
- Pre mna su to len cisto sladke ranajky. Navyse, aj chut ranajkovych produktov je pre mna osobne zla.
- Podla rozlozenia jedla v balicku je ranajly od prodietix potrebne jest v kazdej faze diety. Super, len vam ta rovnaka pachut umeleho sladidla ( i ked kopec prichuti) ide uz von usami. A hlavne kazde rano sladkeee.
Vynikajuca dieta, moznost kombinacie a velke mnozstvo produktov a receptov. Avsak jednym z minusov pre mna osobne je, ze su v ponuke len sladke ranajky, a su rozlozene na kazdy den diety. Okrem toho, opat pre mna, chut ranajok oproti ostatnym produktom je velmi umela a jazde susto ide so sepazaprenim. Bolo by fajn keby mali v ponuke aj slane alternativy na ranajky.
- Chutný kokteil
Zobrazujem 461 - 480 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Ďalšie »