Najnovšie recenzie zo sekcie Keto diéty
- Velmi chutne jedla, pestry vyber - polievky, omelety, kase, puding, palacinky...mňam
- Rychla priprava
- Velmi chutne napoje
KetoDiet 4-týždenný balíček INTENSE pre 1. krok 140 porcií 6310g
NakupnyKompas
Pridané: 3. júna 2022
(naposledy upravené 3. júna 2022)
- proteínový tmavý chlieb, chutil dobre, bol o niečo hutnejší a o trošku tvrdší ako klasický chlieb. Zasýti a je fakt skvelý so zeleninou.
- proteínové nápoje mi veľmi chutili a nahrádzali chuťovo mliečne výrobky. Medzi obľúbené patrili mangový a pomarančový, ktoré mali naozaj osviežujúcu chuť.
- proteínové tyčinky mi pomáhali zvládať najťažšie chvíle. Samotná tyčinka bola pre mňa spočiatku pomerne malá, je však veľmi chutná.
- palacinky som si dávala s kakaom, alebo škoricou. Chutné a zasýtili ma. Jediným malým negatívom je, že sa palacinka pri pečení horšie obracia a trhá.
- kaše sú dosť sladké, dokonca po ochutnaní banánovej kaše budete mať pocit, akoby tam bol roztlačený ozajstný banán.
- cestoviny Fussili mi príliš nezachutili. Boli o niečo tmavšie a hlavne tvrdšie ako klasické. Bolo ich treba dlhšie variť.
KetoDiet odporúčam každému, kto chce schudnúť. Musí sa ale pripraviť na fakt, že to spočiatku nebude ľahké a zo začiatku bude pociťovať pomerne veľký hlad a únavu. Odporúčam preto radšej odstrániť z domu všetky potraviny, ktoré by vás pokúšali.
Za štyri týždne som schudla okolo 8 kg, čo prekonalo moje očakávania. Nebolia ma chodidlá, ľahšie vyjdem na poschodie, mám viac energie. Aj priateľ je na mňa hrdý, že som to zvládla.
Ketodiet je oveľa pestrejšia a chutnejšia diéta ako ostatné. Chuťovo vám síce nemusí sadnúť každé ich jedlo, ale po zistení svojich chuťových preferencií si viete svoje celodenné menu vyskladať tak, aby vám plne vyhovovalo.
Pocit, keď si oblečiete džínsy, ktoré vám predtým boli akurát a teraz vám padajú je na nezaplatenie :-)
Zatiaľ 4 dni a 3kg dole.Treba pevnú vôľu a mne vyhovuje že kedykoľvek v práci si zalejem napoj alebo polievku a bez problémov dokážem dodržať 3hodinovy interval.Takže zatiaľ úplná spokojnosť.
- Veľmi dobré príchute
- Všetky produkty mi chutia
- Chuť na diétny produkt celkom fajn
super!
- Vynikajúca chuť,všetky nápoje skvelé chute ale orieškový pre mňa najchutnejší.
Všetko je chutne perfektne zabalené akurat škoda že nieje už možnosť zvoliť si jedlá.Ja by som napriklad vymenila palacinky za niečo iné za placku napríklad lebo je tam dosť sladkého aj bez palaciniek.
Z tohoto baliku mi chutí všetko okrem vanilkového pudingu
Rýchla a jednoduchá príprava a ak viete prečo ste si to objednali tak aj chutné v mojom prípade niektoré výborné
(Ešte nemám vyskúšané všetko )
Lahodná chuť
- Chut a variabilita
U mna to funguje minule za dva tyzdne minus pat kil
Som spokojna so stravou, poradenstvom, edukaciou v brožurke a vrele odporučam tuto dietu
Nakupujem tieto produkty už dlhšie. Som s nimi spokojná.
Chutný,lahodný nápoj.
Zobrazujem 181 - 200 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...8 9 [ 10 ] 11 12...25 Ďalšie »